Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Με στόχο τις διακρίσεις στα ομαδικά νεανικά η ΑΕΚ


Ολοκληρώνονται την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, τα Ομαδικά Νεανικά Κύπελλα Αττικής, στα οποία συμμετέχει η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο "Δικέφαλος" αγωνίζεται στο Κύπελλο Παίδων (έως 14 ετών) και στο αντίστοιχο των Παμπαίδων (έως 10 ετών). Και στις δύο διοργανώσεις η ΑΕΚ έχει ελπίδες για κάτι καλό, αφού βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και με νίκη στον 5ο και τελευταίο γύρο, θα τερματίσει εντός των μεταλλίων. 
Αναλυτικότερα, στο Κύπελλο Παίδων, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 3η θέση, με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες (3 νίκες και 1 ισοπαλία). Στον τελευταίο γύρο αντιμετωπίζει εντός έδρας την ΠΣ Περιστερίου, η οποία βρίσκεται στην 1η θέση με 8 βαθμούς. Με νίκη η ΑΕΚ τερματίζει σίγουρα 1η ή 2η, ενώ με ισοπαλία ή ήττα, θα βρεθεί εκτός των 3 πρώτων θέσεων. Στους προηγούμενους γύρους, η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας με 2.5-1.5 επί του ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας, κέρδισε άνετα στη Νέα Φιλαδέλφεια το Κορωπί με 4-0, έφερε ισοπαλία (2-2) εντός έδρας με τον ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" Νίκαιας και κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 το ΣΟ Αιγάλεω.  
Στο Κύπελλο Παμπαίδων, έχουμε για τον 5ο γύρο επανάληψη του σκηνικού με το οποίο η ΑΕΚ στέφθηκε Πρωταθλήτρια Αττικής στην κατηγορία των Juniors (έως 8 ετών) για το έτος 2013. Συγκεκριμένα, η κλήρωση μας φέρνει και πάλι αντιμέτωπους με τον ΑΣΟ Πετρούπολης "ΔΙΑΣ", αυτή τη φορά στην έδρα μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με νίκη η ΑΕΚ κατακτά τον τίτλο, ενώ με ισοπαλία θα είναι από 2η έως 4η. Με ήττα μπορεί να κατρακυλήσει έως και την 8η θέση. Με την ολοκλήρωση του 4ου γύρου, η ΑΕΚ βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες. Στους προηγούμενους γύρους, η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 επί του ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας, κέρδισε στη Νέα Φιλαδέλφεια με 3-1 τον ΑΠΟ "ΑΙΓΛΗ" Παπάγου, έφερε ισοπαλία (2-2), εκτός έδρας, με τον ΑΟ "ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89" και κέρδισε με 3-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον ΕΟΑΟ "Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ" Νίκαιας. 
Και στις δύο παραπάνω νεανικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ, στόχος της ΑΕΚ είναι η επικράτηση, με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου. Σαφώς και το έργο των λιλιπούτειων σκακιστών μας είναι δύσκολο, αλλά είναι σίγουρο ότι θα καταβληθεί προσπάθεια από όλους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
Οι προαναφερθέντες αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, ώρα 10.30 πμ, στο εντευκτήριο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες