Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σιμουλτανέ ΙΜ Κώστα Μουτούση



Αγώνα επίδειξης (simultane), θα δώσει ο Κώστας Μουτούσης, με την ευκαιρία της παρουσίας του σκακιστικού τμήματος του Δικεφάλου, στην αθλητική έκθεση "ALL SPORTS SHOW AND FASHION", η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή 23/9 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2/10 (χώρος διεξαγωγής: εκθεσιακό κέντρο "METROPOLITAN EXPO", στα Σπάτα, δίπλα στο Α/Δ "Ελ. Βενιζέλος").
Ο Διεθνής Μαιτρ της ΑΕΚ, θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 10 σκακιστές, οι οποίοι θα επιλεγούν ανάμεσα από τους θεατές της έκθεσης, κατόπιν δηλώσεων συμμετοχής και σειράς προτεραιότητας. Γίνεται προσπάθεια, ώστε ο εν λόγω αγώνας επίδειξης, καθώς και οι λοιπές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο περιθώριο της έκθεσης, να μεταδοθούν ζωντανά μέσω web camera.
Σας καλούμε όλους να βρεθείτε στο περίπτερο του τμήματος σκάκι της ΑΕΚ στην έκθεση, για να γνωρίσετε από κοντά το πνευματικό αυτό άθλημα, με φόντο τον Βυζαντινό κιτρινόμαυρο Δικέφαλο Αετό.  

Τον εντυπωσιακό, όσο και πρωτότυπο για τα σκακιστικά δρώμενα, χώρο του τμήματος της ΑΕΚ στην έκθεση, έχει στήσει η χορηγός μας Apstage.  
Τις μεγάλες σκακιέρες εδάφους και τις ασύρματες συνδέσεις μας στην έκθεση, χορήγησε η Cosmote, που σταθερά συνεχίζει να στηρίζει το σκακιστικό τμήμα της ΑΕΚ. 
Τους δυο φορητούς υπολογιστές MacBook που θα υπάρχουν στο χώρο του τμήματος χορηγεί η iSquare
Τη σίτιση των σκακιστών και σκακιστριών της ΑΕΚ που θα βρίσκονται στην έκθεση χορηγεί η Pizza Fan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες