Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Στην 3η θέση η ΑΕΚ στο Κύπελλο Αττικής



Στην 3η θέση στο Διασυλλογικό Κύπελλο Αττικής 2011 κατετάγη η ΑΕΚ, μετά την επικράτησή της στο μικρό τελικό της διοργάνωσης με σκορ 2.5-1.5 επί του ΣΟ Αιγάλεω. Ο "Δικέφαλος", σαφώς επηρεασμένος από τον αποκλεισμό του από τον τελικό, έκανε απλά το ελάχιστο δυνατό ώστε να ανέβει τουλάχιστον στο βάθρο των νικητών. 
Στον μεγάλο τελικό, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΕΟΑΟ "Ο Φυσιολάτρης" Νίκαιας, ο οποίος επιβλήθηκε με σκορ 3-1 επί του ΣΑΣ Κορωπίου. Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, με φωτογραφίες, συνθέσεις των ομάδων και όλες τις παρτίδες που παίχτηκαν, μπορείτε να αντλήσετε από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο των διοργανωτών (www.fysiolatris.gr). Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκαιας, τόσο για το οργανωτικό κομμάτι, όσο και για την κατάκτηση του Κυπέλλου. 



Στα του αγώνα με το Αιγάλεω, η ΑΕΚ μπορούμε να πούμε ότι επικράτησε δίκαια, αφού πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ, το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος. Στα αξιοσημείωτα από πλευράς ΑΕΚ, είναι το 0 στα 2 που έκανε ο Κώστας Μουτούσης. Ο Κώστας ήταν απογοητευμένος στον αγώνα με το Αιγάλεω με αντίπαλο τον Καραγιάννη, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ήρθε η ήττα του απέναντι στον Καπνίση, η οποία στέρησε από την ΑΕΚ τη συμμετοχή της στον τελικό. Συγκεκριμένα και ενώ η θέση του ήταν (σύμφωνα με τις αναλύσεις) στρατηγικά σαφώς καλύτερη από του αντιπάλου του, έχοντας 1' 05'' στο ρολόι του για να κάνει την 40η κίνηση και να πάρει την 1/2 ώρα πρόσθεση χρόνου, ο Κώστας κάπου ξεχάστηκε, άφησε το ρολόι να κυλήσει (ενώ το κοίταξε στα 4''), χάνοντας έτσι από χρόνο!! Φυσικά δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, αφού η ΑΕΚ μετά από αυτό το αποτέλεσμα αποκλειόταν. Εμείς από τη μεριά μας θα θέλαμε να πούμε ότι συμβαίνουν αυτά και ότι οι ατυχίες υπάρχουν πάντα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Κώστα δεν πειράζει, συνεχίζουμε...
Το φύλλο αγώνα της ΑΕΚ με το ΣΟ Αιγάλεω, έχει ως εξής:



ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΕΚ 1.5 - 2.5


1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Αθανάσιος - ΜΟΥΤΟΥΣΗΣ Κων/νος 1-0
2. ΛΙΑΣΚΟΣ Λεωνίδας - ΚΑΛΕΣΗΣ Νικόλαος 0-1
3. ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΑΣ Απόστολος - ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Αλέξανδρος 1/2-1/2
4. ΚΟΥΛΑΞΟΥΖΙΔΗΣ Γεώργιος - ΜΙΧΟΣ Θωμάς 0-1


Οι φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και των απονομών, είναι από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο των διοργανωτών. 


Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ. Ανθή Παπακώστα, η οποία μερίμνησε ώστε η ομάδα μας να παρουσιαστεί ομοιόμορφα ντυμένη κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες