Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2011 (Νέων Α- & Γ, Εφήβων, Νεανίδων)

Ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2011 Νέων Ανδρών - Γυναικών (ηλικίας έως 20 ετών), Εφήβων και Νεανίδων (ηλικίας έως 18 ετών), τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Περιστέρι, από 03 έως 09 Ιανουαρίου. Από πλευράς ΑΕΚ, συμμετείχαν ο Γρηγοριάδης Μιχαήλ (κατηγορία Νέων Ανδρών) και η Παχάκη Χριστίνα-Δέσποινα (κατηγορία Νεανίδων).


Αναλυτικότερα, η Χριστίνα τερμάτισε στην 18η θέση της κατάταξης (συμμετείχαν συνολικά 24 σκακίστριες), μαζεύοντας 4 βαθμούς σε 9 αγώνες. Θα μπορούσε σαφώς να είχε πάει πολύ καλύτερα, αφού η αξία της είναι δεδομένη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόλις 17 ετών και σίγουρα το μέλλον της ανήκει. Στην αντίστοιχη περυσινή διοργάνωση, τερμάτισε στη 16η θέση (23 συμμετοχές).


Ότι και να πει κανείς για τον Μιχάλη, θα είναι λίγο. Με σκακιστικό θράσσος, κατέβηκε να αγωνιστεί στην κατηγορία των Νέων Ανδρών (έως 20 ετών), όταν η κανονική του κατηγορία είναι αυτή των Αγοριών -14 ετών (γεννημένος 11/4/1998, δεν έχει κλείσει ακόμα τα 13 έτη).
Και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Κατετάγη στην 11η θέση (επί συνόλου 22 συμμετεχόντων), μαζεύοντας 5 βαθμούς σε 9 αγώνες (ο 1ος συγκέντρωσε 7 βαθμούς). Έκανε (μετά από καιρό είναι η αλήθεια), ένα πολύ καλό τουρνουά και σίγουρα ξεκίνησε με το δεξί το 2011. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Για την Ιστορία, οι νικητές ανά κατηγορία είχαν ως εξής:

Νέων Ανδρών: Μαλικέντζος Σωτήριος (ΕΣ Θεσσαλονίκης)
Νέων Γυναικών: Ιορδανίδου Ζωή (ΠΣ Περιστερίου)
Εφήβων: Χρυσομάλλης Θεόδωρος (ΣΟ Καβάλας)
Νεανίδων: Παπαθανασίου Ελισάβετ (Σκακιστική Ακαδημία Θεσ/νίκης "Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ")

Λεπτομέρειες για τους αγώνες, μπορείτε να αντλήσετε από τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης, πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες