Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μεταγραφές 2010

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες η μεταγραφική περίοδος (ή μάλλον το σήριαλ της μεταγραφικής περιόδου για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι), για το έτος 2010. Οι όποιες μετακινήσεις σκακιστών και σκακιστριών έχουν ισχύ από την 1.1.2011, οπότε και εντάσσονται στο δυναμικό της νέας τους ομάδας. Τα πρακτικά της επιτροπής μεταγραφών της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ (1ο πρακτικό) και εδώ (2ο πρακτικό).
Συνολικά από την ομάδα της ΑΕΚ αποχώρησαν 10 σκακιστές, ήλθαν 5 και ανανέωσε το δανεισμό της 1 σκακίστρια.

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

1. Πρεβενιός Μιχαήλ (ΑΜ 005720) σε ΣΟ Χαλανδρίου
2. Πρεβενιός Ιωάννης (ΑΜ 30380) σε ΣΟ Χαλανδρίου
3. Κηρύκος Νικόλαος (ΑΜ 30862) σε ΑΣ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" Ν. Βουτζά Ραφήνας
4. Κοτρότσος Βασίλειος (ΑΜ 17595) σε ΣΟ Χαλανδρίου (λήξη υποσχετικής 1 έτους)
5. Σοϊλεμέζης Κων/νος (ΑΜ 32335) σε Α.Ε.Κ. "ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ"
6. Πετσετίδη Μαρία (ΑΜ 11288) σε Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου Αττικής
7. Τεπελένης Νικόλαος (ΑΜ 22261) σε Σύλλογο Ιωαννιτών Σκακιστών
8. Τσίρος Δημήτριος (ΑΜ 31953) σε ΠΣ Περιστερίου
9. Τσίρος Φραγκίσκος-Βλάσιος (ΑΜ 31952) σε ΠΣ Περιστερίου
10. Αζναουρίδης Σωκράτης-Παναγιώτης (ΑΜ 26953) σε Αθλητική Ένωση Ποντίων Μελισσίων Αττικής (λήξη υποσχετικής 1 έτους)

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

1. Καλέσης Νικόλαος (ΑΜ 06449) από ΑΣΟ "ΔΙΑΣ" Πετρούπολης
2. Δάνης Χρυσοβαλάντης (ΑΜ 34142) από ΠΑΣ Εδεσσαίων Σκακιστών 8Χ8
3. Διονυσόπουλος Ζαχαρίας (07833) από ΟΦ Νέας Ιωνίας
4. Κατσιώτης Νικόλαος (ΑΜ 17339) από ΣΟ Αγ. Παρασκευής
5. Γκίκας Γρηγόριος (ΑΜ 07670) από ΑΟ "ΚΥΔΩΝ" Χανίων

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΗΣ (για 1 έτος)

1. Παχάκη Χριστίνα-Δέσποινα (ΑΜ 27363) από ΑΣΟ Αιγίου

Σε αυτό εδώ το σημείο, καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αποχώρησαν από την ομάδα και ειδικότερα τον Μιχάλη Πρεβενιό, ο οποίος μαζί με τον υιό του (για προσωπικούς λόγους), επιστρέφει στο σωματείο που υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια και μέσα από το οποίο αναδείχθηκε (ΣΟ Χαλανδρίου). Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Μαρία Πετσετίδη, η οποία στελέχωσε επάξια τη γυναικεία σκακιέρα της ΑΕΚ για 2 συνολικά χρόνια και τον Νίκο Τεπελένη, για τον οποίο ότι και να πούμε είναι λίγο, αφού το ήθος του και ο χαρακτήρας του σπανίζουν. Συνεχίζοντας, θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κων/νο Σοϊλεμέζη, ο οποίος ερχόταν να αγωνιστεί από τη Χαλκίδα (ο πατέρας του είναι ο ιδρυτής και Πρόεδρος του "αδελφού" σωματείου Α.Ε.Κ "Αβαξ και Πεσσοί" και φυσικά υποστηρικτής της ΑΕΚ). Επίσης, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Φραγκίσκο και τον Δημήτρη Τσίρο, οι οποίοι βοήθησαν την ΑΕΚ τα μέγιστα στο να υλοποιήσει τους στόχους της και συμμετείχαν σε κάθε είδους διοργάνωση με τα κιτρινόμαυρα. Οι ευχαριστίες δεν τελειώνουν εδώ, αλλά συνεχίζονται, αφού δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τον Σωκράτη Αζναουρίδη και τον Βασίλη Κοτρότσο, οι οποίοι αν και έμειναν μόνο ένα χρόνο στο σύλλογο, τον βοήθησαν στην προσπάθεια για συμμετοχή στην Α' Εθνική (δια μέσου του ΠΟΑ). Τέλος, ευχαριστούμε και τον Νίκο Κηρύκο, ο οποίος βοήθησε την ομάδα στα πρώτα (δύσκολα) χρόνια, συμμετέχοντας στις διάφορες φιλικού χαρακτήρα διοργανώσεις.
Θα πρέπει όμως να καλωσορίσουμε έναν παλιό γνώριμο, τον Νίκο Καλέση, ο οποίος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Επίσης, την σκακιέρα στα Α-12 θα στελεχώσει ο Χρυσοβαλάντης Δάνης, ο οποίος είναι από την Έδεσσα και είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα στην κατηγορία του. Τέλος, να καλωσορίσουμε και το ΑΕΚτζίδικο δυναμικό, τον Νίκο Κατσιώτη, τον Γρηγόρη Γκίκα και τον Ζαχαρία Διονυσόπουλο, οι οποίοι μεταγράφηκαν στην ομάδα της καρδιάς τους.
Ευχόμαστε σε όλους καλή τύχη και καλές παρτίδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες