Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Συνέχεια στο "ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ" με τον 6ο γύρο


Με την ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής-Μεταμόρφωσης θα τεθεί αντιμέτωπη η ΑΕΚ, στο πλαίσιο του 6ου γύρου του Διασυλλογικού Κυπέλλου "Σπ. Μπίκος" 2010 (Β' Κατηγορία). Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 5/12 (στις 10:30 το πρωί), στο εντευκτήριο της αντίπαλης ομάδας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τατοΐου 49 και Παύλου Μελά, στην Κηφισιά.
Ο Δικέφαλος μετά και τη 2η συνεχόμενη ήττα που υπέστη, υποχώρησε αρκετά στην κατάταξη και πλέον οι ελπίδες για κάτι καλό εξανεμίστηκαν. Στόχος της ΑΕΚ από δω και πέρα είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται και να ξεπεράσει την καλύτερη παρουσία της στη διοργάνωση, η οποία ήταν πέρυσι, όταν τερμάτισε στην 24η θέση, με 7 βαθμούς και 27 πόντους. Φέτος, με τη συμπλήρωση 5 γύρων, βρισκόμαστε στην 13η θέση, με 6 βαθμούς και 24,5 πόντους. Θέλουμε δηλαδή ακόμα μία νίκη έστω και με οριακό σκορ, για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.
Με την ομάδα του ΑΟ Δεξαμενής-Μεταμόρφωσης, έχουμε συναντηθεί εκτός έδρας για το Κύπελλο "Σπ. Μπίκος" άλλη μια φορά κατά το παρελθόν. Συγκεκριμένα, στις 9/11/2008, είχαμε ηττηθεί με σκορ 4.5-3.5 μετά από μια δραματική αναμέτρηση. Υπαίτιος για την ήττα ήταν ο εκ των εφόρων του τμήματος Φ. Αρμπής, αφού σε μια εντελώς ισόπαλη θέση με αντίπαλο την Μπόκου (φωτό), "κατάφερε" να χάσει την παρτίδα, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην αντίπαλη ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και σήμερα, η εν λόγω παρτίδα μνημονεύεται στα "κιτρινόμαυρα σκακιστικά στέκια", σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.
Καλή επιτυχία σε όσους αγωνιστούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες