Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Παγκόσμια Νεανικά Πρωταθλήματα (Α - Κ) 2010


Ξεκίνησαν οι αγώνες για τα Παγκόσμια Νεανικά Πρωταθλήματα 2010 (κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών έως 08, 10, 12, 14, 16 και 18 ετών), τα οποία διεξάγονται στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Πόρτο Καρράς (Porto Carras Grand Resort 5-star), από τις 20 έως τις 30 Οκτωβρίου 2010. Οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες ξεπερνούν τους 1.400 και προέρχονται από 80 χώρες απ' όλο τον κόσμο.
Η σκακιστική ομάδα της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, αφού συμμετέχει τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οργανωτικό κομμάτι.
Αναλυτικότερα, οι εκ των εφόρων της ΑΕΚ, Μιχάλης Πρεβενιός και Γιάννης Βραϊμάκης, έχουν ορισθεί διαιτητές των αγώνων, ενώ ο Φραγκίσκος-Βλάσης Τσίρος και ο Δημήτρης Κοσμάς-Λέκκας, συμμετέχουν στις κατηγορίες των αγοριών έως 12 και 16 ετών αντίστοιχα.
Μέχρι τώρα, ο Κοσμάς-Λέκκας έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία, ενώ ο Τσίρος 1 νίκη και 1 ήττα.
Στατιστικά στοιχεία για τους αγώνες (βαθμολογίες και αποτελέσματα), φωτογραφίες και ζωντανή μετάδοση αγώνων, μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, πατώντας εδώ.
Επίσης, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Chess-results, βαθμολογίες και αποτελέσματα όχι μόνο από τα Παγκόσμια Νεανικά Πρωταθλήματα, αλλά και από άλλα τουρνουά που διεξάγονται στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες