Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Απονομή Κυπέλλου: ΑΕΚ Πρωταθλήτρια Β' Εθνικής 2009


Στο περιθώριο των βραβεύσεων των διακριθέντων στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2010, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των κυπέλλων, σε όλα τα Ομαδικά Πρωταθλήματα (επίσημου ή φιλικού χαρακτήρα), τα οποία διεξήχθηκαν εντός του έτους 2009.
Στην ΑΕΚ, απονεμήθηκε το κύπελλο της Πρωταθλήτριας Β' Εθνικής Κατηγορίας.
Πρόκειται για τον 4ο συνεχή τίτλο και φυσικά άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία, που κατακτά ο Δικέφαλος. Προηγήθηκαν αυτοί της Β' Τοπικής (2006), Α' Τοπικής (2007) και Γ' Εθνικής (2008). Έτσι, η Ένωση θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Α' Εθνική 2010, δια μέσου του Προκριματικού Ομίλου Αττικής, ο οποίος ξεκινά σε λίγες μέρες (10 Ιανουαρίου).
Στην απονομή του κυπέλλου, από πλευράς ΑΕΚ έδωσε το παρών ο έφορος του τμήματος Χρήστος Πιλάλης. Το τρόπαιο παρέλαβαν δύο εκ των συντελεστών της ανόδου, ο ΙΜ Κώστας Μουτούσης και ο 11χρονος Φραγκίσκος-Βλάσης Τσίρος.
Και του χρόνου...


Φωτό: Κώστας Μουτούσης (2ος από δεξιά) και Τσίρος Φραγκίσκος-Βλάσης (1ος από δεξιά). Επίσης διακρίνονται οι εκπρόσωποι των ομάδων ΑΣΟ "ΔΙΑΣ" Πετρούπολης και ΑΕ Ποντίων Μελισσίων Αττικής, οι ομάδες των οποίων κατέκτησαν στο Πρωτάθλημα, τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες