Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Αποτελέσματα σε "Σπ. Μπίκος" και Παμπαίδων -12

Μετά την κατάκτηση του Διασυλλογικού Κυπέλλου Rapid Αττικής 2009 (το Σάββατο 7/11), οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ συνεχίστηκαν και το πρωί της Κυριακής. Οι ομάδες της ΑΕΚ, που συμμετέχουν στη φιλικού χαρακτήρα διοργάνωση "Σπ. Μπίκος" και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων -12 ετών, πέτυχαν μια νίκη και μία ισοπαλία, ολοκληρώνοντας ένα δύσκολο και γεμάτο υποχρεώσεις Σαββατοκύριακο.
Για το Διασυλλογικό Κύπελλο "ΣΠ. ΜΠΙΚΟΣ", ο Δικέφαλος είχε εύκολο έργο, αφού αντιμετώπισε τη νεανική ομάδα του ΑΣ Λαυρίου, επί της οποίας επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 6-2. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, δε συμπεριλαμβάνεται το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά η άψογη φιλοξενία των υπευθύνων της ομάδας του Λαυρίου (με έναν πλούσιο και ζεστό μπουφέ να μας περιμένει κατά την άφιξή μας), καθώς και η εξαιρετική δουλειά που κάνει στο νεότευκτο σύλλογο της ανατολικής Αττικής, ο προπονητής τους Δημήτρης Σιαμίδης.
Νίκες για την ΑΕΚ πέτυχαν (ανά σκακιέρα) οι Σιαπαρίνας (1η), Αρμπής (2η), Τερζόπουλος (3η), Σπυρόπουλος (5η), Μπατής (6η) και Καρκαλής (7η). Αντίθετα, ηττήθηκαν η μικρή Σπυροπούλου Δανάη (μπαμπάς και κόρη έπαιζαν δίπλα-δίπλα) και ο Νίκος Πελεκούδας (στην 4η του εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΕΚ). Το μοναδικό μείον, ήταν η σχετικά μακρινή απόσταση του Λαυρίου από τη Νέα Φιλαδέλφεια, που σε συνάρτηση με τον πολύ κακό (βροχερό) καιρό της Κυριακής, έκαναν δύσκολη την μετάβασή μας εκεί.

Οι Παμπαίδες -12 ετών, έμειναν στην ισοπαλία με αντίπαλο το ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων (σκορ 3-3). Έτσι με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε 3 αγώνες, βρίσκονται κάπου στη μέση της βαθμολογίας του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Πάντως, πετύχαμε ήδη το στόχο μας, ο οποίος ήταν να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς από την παρθενική περυσινή μας εμφάνιση (είχαμε 1 νίκη και 4 ήττες). Στα του αγώνα, νίκες πέτυχαν οι ακούραστοι Μιχάλης Γρηγοριάδης και Φραγκίσκος-Βλάσης Τσίρος (οι οποίοι αγωνίστηκαν με επιτυχία και στους 5 γύρους του rapid με την Γ' ομάδα της ΑΕΚ το προηγούμενο απόγευμα), καθώς και ο Βασιλείου-Σμόνος Ευστράτιος (ο οποίος εμφανίστηκε με σπασμένο το αριστερό του χέρι). Αντίθετα ηττήθηκαν η Τσεργά Φωτεινή-Αμαλία, ο Πρεβενιός Ιωάννης και η Μιχαλοπούλου Βαϊα-Άννα.

Τέλος, αν και για το rapid αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αγωνίστηκαν στη Φυλή και ιδιαίτερα στη Μαρία Πετσετίδη, η οποία ενημερώθηκε για να αγωνιστεί μόλις 3 ώρες πριν τους αγώνες, λόγω προβλήματος υγείας άλλου σκακιστή της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ αυτό το δύσκολο Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες