Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


Μετά από 4 χρόνια φιλοξενίας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ήρθε η ώρα να μετακομίσουμε σε νέα αίθουσα. Και αυτό διότι, σε ένα χώρο όπου στεγάζονται γραφεία ομάδας που συντηρεί τμήματα από 10 αθλήματα, είναι σχεδόν αδύνατο να λειτουργήσει όπως πρέπει ένα τμήμα σκάκι και ειδικότερα οι ακαδημίες του. Έτσι, μετά την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, όλο το καλοκαίρι, μοναδικός μας στόχος ήταν η διαμόρφωση της αίθουσας, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει πλήρως στις ανάγκες του τμήματος. Το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες (που δεν είναι τόσο σημαντικές και επείγουσες), για να πάρει η αίθουσα την τελική της μορφή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν σ' αυτή την προσπάθεια, είτε δουλεύοντας πυρετωδώς, σπαταλώντας τον ελέυθερό τους χρόνο, είτε συμβάλλοντας οικονομικά στο να αγοραστούν τα απαραίτητα υλικά (τραπέζια, καρέκλες, ταμπέλα, κτλ).
Ειδικότερα, ευχαριστούμε το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου, τον Ανδρέα (Or 21 Χαλάνδρι), για την τοποθέτηση του κλιματιστικού, το Γιάννη Βραϊμάκη και το Νίκο Πελεκούδα για το χρόνο που διέθεσαν, καθώς επίσης τους "21 φίλους της AEK και της Original 21" και το "Κιτρινόμαυρο forum", για την σημαντική οικονομική τους βοήθεια.
Σε μεταγενέστερη ανάρτηση, θα δημοσιοποιηθούν οι ημέρες και οι ώρες που θα παραμένει ανοικτή η αίθουσα, καθώς και το πρόγραμμα των μαθημάτων για juniors και ενήλικες (έναρξη Δευτέρα 14 και Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα).
Τα εγκαίνια της νέας αίθουσας, καθώς και η γιορτή για τις βραβεύσεις των σκακιστών της ΑΕΚ (για τις επιτυχίες τους εντός του έτους 2008), θα πραγματοποιηθούν σε ημερομηνία εντός του πρώτου 15ημέρου του μηνός Οκτωβρίου, η οποία θα κοινοποιηθεί σύντομα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες