Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΧΟΡΗΓΟΣ: εφημερίδα "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"


Συνεχίζοντας την παρουσίαση των χορηγών του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ, σειρά έχει η καθημερινής κυκλοφορίας εφημερίδα "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ". Πρόκειται για την παλαιότερη εφημερίδα στο χώρο του ρεπορτάζ της ΑΕΚ (στην ουσία είναι η συνέχιση της εφημερίδας "'Ωρα για σπορ"), αφού κυκλοφόρησε με τη σημερινή της μορφή, στις αρχές της δεκαετίας του '90. Αν μη τι άλλο, εμείς οι πιστοί οπαδοί του Δικεφάλου, θέλουμε να βλέπουμε να κρέμονται στα περίπτερα εφημερίδες με την ΑΕΚ πρωτοσέλιδο. Και η "Ώρα", όπως αποκαλείται η εφημερίδα, πολλά χρόνια τώρα, κάνει την παραπάνω επιθυμία μας, πράξη.
Τον τελευταίο χρόνο, η εφημερίδα, έκανε ένα ακόμα βήμα, διαθέτοντας πολύ συχνά, διάφορα αξεσουάρ για τους φίλους της ΑΕΚ, στην Σαββατιάκικη έκδοσή της. Έτσι, μπλούζες, κασκόλ, σημαίες, ρολόγια, καπελάκια, σκούφοι, στυλό και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς, προσφορά από την εφημερίδα, συνοδεύουν τους φίλους της ΑΕΚ, στην κιτρινόμαυρη καθημερινότητά τους.
Αυτό το Σάββατο, στις 9/5/09, η "Ωρα των σπόρ" κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαθέτει καπέλο με τον Δικέφαλο στους αναγνώστες της εφημερίδας, σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική, με τα όποια έσοδα από τις πωλήσεις να πηγαίνουν αποκλειστικά για την ενίσχυση των τμημάτων της Μάνας ΑΕΚ.
Όλοι οι ΑΕΚτζήδες, οφείλουμε να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να αγοράσουμε όχι ένα, αλλά δύο και τρία φύλλα ο καθένας, προκειμένου να εξαντλήσουμε την εφημερίδα. Άλλωστε, όλο και κάποιο ανιψάκι ή ξαδερφάκι έχουμε, το οποίο με χαρά θα δεχτεί το καπελάκι σα δώρο. Όλοι το Σάββατο λοιπόν με την "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" στο χέρι. Μην τη χάσετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες