Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Ξεκινά το Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος"


Ξεκινά την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008, το Διασυλλογικό Κύπελλο 2008 "Σπύρος Μπίκος". Η ΑΕΚ στα πλαίσια του 1ου γύρου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 10:30 το πρωί, τον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης. Ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα των αντιπάλων μας, η οποία βρίσκεται στην οδό Τατοΐου 49 & Παύλου Μελά (στο τένις Κηφισιάς).
Η ΑΕΚ φυσικά δεν θα κατεβάσει την κανονική της σύνθεση καθόλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου Κυπέλλου, αλλά θα αγωνισθούν κυρίως σκακιστές που αποτελούν τη λεγόμενη "δεύτερη ομάδα" και οι οποίοι είναι αναγκαίο να πάρουν αγωνιστικές εμπειρίες.
Στόχος της ομάδας, εκτός της απόκτησης εμπειριών των σκακιστών της όπως προαναφέρθηκε, είναι να απολαύσουν όλοι τη συμμετοχή και να χαρούν το παιχνίδι, χωρίς το άγχος της νίκης ή της ήττας. Αν τα παραπάνω συνδυαστούν με όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, τότε θα μιλάμε για εκπλήρωση των τεθέντων στόχων.
Ας πούμε όμως λίγα λόγια για το Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" και τον τρόπο διεξαγωγής του. Θα διεξαχθεί λοιπόν από Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008, έως και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008. Θα παιχτούν δηλαδή 7 γύροι. Λόγω της πληθώρας των ομάδων που συμμετέχουν (συνολικά 89), θα υπάρχουν δύο ξεχωριστές κατηγορίες, από τους οποίες θα βραβευθούν με μετάλλια οι 3 πρώτες ομάδες. Ο χρόνος σκέψης για κάθε σκακιστή, είναι 90 λεπτά συν 30'' για κάθε κίνηση. Οι συνθέσεις των ομάδων θα είναι 8μελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες