Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Με 4 ομάδες στο rapid η ΑΕΚ!


Με 4 ομάδες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο 14ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Rapid Αττικής, το οποίο διοργανώνει η ίδια, σε συνεργασία με την ΕΣΣΝΑ και το Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών Καλλιθέας, στο κτίριο του Συλλόγου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Δημοσθένους 117. Η ώρα έναρξης έχει ορισθεί η 16:30 και όλοι οι σκακιστές μας, θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο τέλεσης των αγώνων, περί τις 16:00, για να κανονιστούν οι συνθέσεις των 4 ομάδων.
Η κάθε ομάδα θα είναι 4μελής, πράγμα που σημαίνει ότι θα αγωνιστούν 16 σκακιστες του Δικεφάλου. Σε κάθε γύρο οι Ενωσίτες θα δίνουν 16 παιχνίδια και με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα είναι 6 γύρων, οι σκακιστές μας θα δώσουν συνολικά...96! Μια σκακιστική πανδαισία, που ελπίζουμε να συνδυαστεί με κατάκτηση κάποιου μεταλλίου από τις ομάδες μας. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που θα συμμετάσχουν, αλλά και στη διοργάνωση την ίδια (σε οργανωτικό επίπεδο).

Στη φωτογραφία φαίνεται η ομάδα της ΑΕΚ που κατέκτησε το 11ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Rapid Αττικής (έτους 2005). Από αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται οι: Χρήστος Πιλάλης, Στράτος Γρίβας, Νίκος Καλέσης, Βαγγέλης Παλαμίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες