Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

2ος γύρος Γ' Εθνικής και Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής Φιλίας

Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2008, συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του σκακιστικού τμήματος της Α.Ε.Κ. στα πλαίσια του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Δικεφάλου, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο (ΕΟΣ) Αχαρνών, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 10:30, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, επί της οδού Δεκελείας 138-140 (2ος όροφος).
Η Α.Ε.Κ., μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής (ήττα από την Εστία Νέας Σμύρνης), οφείλει να είναι πολύ προσεκτική στη συνέχεια, αν δεν θέλει να εμπλακεί σε περιπέτειες.
Ο ΕΟΣ Αχαρνών, στον 1ο γύρο, επικράτησε με σκορ 5,5-4,5 του ΣΟ Περιστερίου. Νίκες πέτυχαν οι Δούρος, Γκέρτσος, Ηλιοπούλου, Καζής Σπ., Καζής Κων.-Ευστ., ενώ ισοπαλία πέτυχε ο Νίκας. Αντίθετα ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους οι Παγώνας, Ηλιόπουλος, Παπαδάκη και Μάγγος.
Οι δύο ομάδες, σε επίσημες διοργανώσεις, είχαν τεθεί αντιμέτωπες στις 15 Ιανουαρίου 2006, για τον 1ο γύρο του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής, σε αγώνα που έγινε στο εντευκτήριο του ΕΟΣ Αχαρνών (οδό Φιλαδελφείας 126, Αχαρνές). Η Α.Ε.Κ. στον συγκεκριμένο αγώνα επικράτησε με σκορ 4-0. Πρόκειται για τον 1ο αγώνα στην Ιστορία του τμήματος, λεπτομέρειες για τον οποίο υπάρχουν σε παλαιότερη ανάρτηση στο blog.

Στα πλαίσια του Διασυλλογικού Κυπέλλου Αττικής Φιλίας 2008 "ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ" (για τον 2ο γύρο), η δεύτερη ομάδα της Α.Ε.Κ., αγωνίζεται στην Καλλιθέα με αντίπαλο τον τοπικό ΣΟ Καλλιθέας. Ο εν λόγω αγώνας θα γίνει την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 10:30 το πρωί, στο εντευκτήριο του ΣΟ Καλλιθέας, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Λυκούργου 50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ετικέτες